10 comentarii

Maxima zilei


Quote of the day15

” Dacă vrei cu-adevărat să faci ceva, vei găsi o cale. Dacă nu, vei găsi o scuză. ” 

(Sursa foto: Google +)

Reclame

10 comments on “Maxima zilei

 1. Iti multumesc nespus pentru frumoasele cuvinte si incurajarile ce mi le dai . Chiar mi ar face placere sa vorbim mai multe, sunt sigura ca nu degeaba draga ai iesit in calea mea. Voi viziona cu bucurie si increde filmul ce mi l ai propus si iti voi spune ce si cum. Abia astept :).

 2. multumesc draga mea. esti o scumpa. e cumva asa : parca pana acum a trait dar n am stiut cum sa traiesc, iar de acum invat sa visez dar inca nu stiu ce vreau sa visez. realizez ca a avea un scop si a face ceva pentru acel scop e mai mult decat o vorba, atunci cand aripile visului ti au fost frante de sistem, de viata, de societate. si deodata iti cauti drumul dar nu stii pe ce carare sa apuci. la inceputul anului am fost intrebata ce scop, vis, am pe anul acesta. iar eu am raspuns sincer: visul meu pe acest an este sa imi descopar visul… se pare ca mai multi din jur au realizat ca asta ar trebui sa faca si ei, pentru ca am primit aplauze :).

  • Înțeleg…este, într-adevăr un scop în sine acela de a-ți descoperi visul. Pentru a o face trebuie să privești înlăuntrul tău, acolo unde știi că există (re)sursele ce ți-l pot dezvălui. Pornește, de pildă, de la una din calitățile tale, aceea de mamă și, implicit de persoană cu un suflet demn unei astfel de calități. Dacă tu consideri că pentru tine ai împlinit ceea ce doreai, încearcă să oferi mai departe, să împarți. Nu te lăsa demoralizată nici de societate, nici de situația economică, nici de sistem, căci toate acestea sunt neputincioase cînd e vorba să visezi înalt.
   Îți recomand cu căldură un film: „Pay It Forward” (2000), în caz că nu l-ai vizionat deja.
   Putem continua conversația după ce îl vezi sau oricînd dorești – ai mailul meu 🙂
   Te îmbrățișez cu drag >:D<

   • \iti multumesc foarte mult pentru film, a picat tocmai bine, sa stii. chiar mi am notat cateva lucruri interesante. mi ar face placere sa iti scriu mai multe pe mail. lasa mi te rog un coment ceva pe blogul meu, ca sa pot identifica adresa ta de email :).

 3. offf, e ceva cu care duc o lupta crancena , dar crancena rau …. si tot caut ingredienul ala secret si nu l gasesc …

Don't be shy, leave a reply :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: