10 comentarii

La multi ani 2013!


Happy New Year 2013 (123newyear.com)Am revenit după absența (anunțată) de pe perioada Sărbătorilor și a trecerii în noul an. Mulțumesc pentru fidelitate tuturor celor care au continuat să deschidă paginile blogului în timpul acesta.

Scrisesem un post la un moment dat în care pomenisem faptul că, inevitabil, vor mai exista pauze în care nu voi posta, nu voi putea răspunde la comentarii imediat sau citi zilnic. E posibil să nu pot anunța lipsa mea din blogosferă în prealabil, neștiind mereu cînd vor avea loc aceste hiaturi și nici durata lor, însă – în principiu – voi reveni de fiecare dată, fie după o săptămînă, o lună sau mai mult, dacă va fi nevoie.

În cazul în care voi decide la un moment dat să închid blogul, voi face această decizie publică. Între timp, în salturile firești oricărei persoane care nu scrie din obligație sau pentru poziții în diverse liste, ci din pură plăcere, ne vom citi cu drag în continuare. Voi relua încet-încet lectura blogurilor voastre și comentariile aferente.

Vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru consistență, răbdare și fidelitate și vă doresc La mulți ani cu sănătate în noul an!

(Sursa foto: Google Images via 123newyear.com)

Reclame

10 comments on “La multi ani 2013!

  1. La mulți ani! 🙂
    Eu salut revenirea, motiv pentru care m-am înfipt în liche! 🙂

  2. Ia uite ce de oameni se bucură că o să faci pauze neanunţate şi poate chiar să pui lacăt pe uşă! Magie curată, butonu’ ăla de liche. 🙄

  3. la multi ani si tie in 2013 🙂 te asteptam 🙂

Don't be shy, leave a reply :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: