2 comentarii

Corbul si vulpea


Tocmai pentru ca nu toti barbatii sunt la fel, pentru ca exista exceptii si nu-mi place sa generalizez, chiar daca nu este usor sa ii intilnesti – nu neaparat din cauza numarului cit din motiv de serendipitate redusa – barbati buni exista. Si cind zic buni, nu ma refer la „mmm, ce bun e!”, ci la calitatile de alta natura in afara de cele fizice pe care un barbat le poate poseda. Caci nici lor nu le place (nu-i asa?) sa fie priviti ca niste obiecte sexuale, asa cum nu ne place nici noua.

Exista, asadar, barbati care stiu sa se poarte cu o femeie (si nu numai), inteligenti, cu simtul umorului, fideli etc. Unde, pe Google Maps, se afla acestia? Femeile care se bucura de ei ne pot spune. Si sunt convinsa ca ii apreciaza pe masura, iar daca nu, ar trebui sa o faca, deoarece un om deosebit nu se intilneste la orice colt de strada sau, vorba romanului: ” Beautiful people don’t just happen „.

De ce sa nu evitam a afla ce-am avut numai dupa ce l-am pierdut? De ce sa nu pretuim o persoana deosebita, sa fim recunoscutori pentru faptul ca am intilnit-o, ca face parte din viata noastra, ca ne-o infrumuseteaza, atunci cind avem ocazia? De multe ori ne obisnuim cu starea de fapt si rutina devine atit de coplesitoare incit ne face sa uitam „amanunte” importante, ca de pilda omul de linga noi. Uitam sa fim multumiti si sa multumim.

Indemnul de apreciere este cit se poate de onest. Bineinteles ca nu este o strada cu sens unic. Am ales insa varianta aceasta din cauza ca multe femei „sufera” de lipsa unui „barbat bun” – asa cum intelege fiecare acest concept. Iar cele care ii au in posesie ar trebui sa stie ca exista – precum in binecunoscuta fabula – multe vulpi la radacina copacului care de-abia asteapta ca bucata de brinza (in speta, barbatul) sa le pice in, respectiv, mina.

Un barbat fericit, multumit, apreciat se va intoarce mereu cu drag la domiciliul din buletin. Au contraire, daca lipsurile apar si, mai ales, se mentin, se va intimpla (nu neaparat in ordinea mentionata) ceea ce se denumeste adulter -> instrainare -> marea lehamite -> parasire de domiciliu via divort. Asadar, femei – apreciati-va barbatii!

Cu placere, domnilor! 😛

(Sursa foto)

Reclame

2 comments on “Corbul si vulpea

  1. Apreciați-i, dar nu doar verbal. Faceți ceva pentru ei. Pentru că ăia cu bun simț, umor și toate celelalte de obicei sunt în niște relații care le omoară fix umorul, bunul simț și toate celelalte. Cumva, parcă suntem toți puși să ne distrugem unii pe ceilalți.

Don't be shy, leave a reply :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: