Lasă un comentariu

Olimpiada 2012


Au mai trecut 4 ani ca si cind n-ar fi fost si a venit vremea unei alte Olimpiade, gazduita de Londra anul acesta. Flacara olimpica a fost purtata ieri pe stadionul unde va ramine arzind pana la terminarea Jocurilor Olimpice, in data de 12 august.

Ma uitam sa vad cum stam cu medaliile acum, in prima zi. Suntem pe locul 9, cu o medalie de argint cistigata de Alina Dumitru la judo – felicitari! Personal, astept sa vad ce fac fetele la gimnastica – mi-a placut mereu sa le urmaresc evolutiile de-a lungul timpului in competitiile de anvergura. Sunt mindra de fiecare data cind aud pomenindu-se despre Nadia si primul ei 10 perfect la Olimpiada de la Montreal, care apare pe locul 4 la ” Most memorable moments ” in Yahoo. Sunt mindra de toti sportivii romani si le doresc mult succes.

Stiu ca multe au degenerat in timp din cauza banilor, ca multe nu se mai fac de dragul sportului ci cu alte motivatii, insa imi place sa cred ca mai exista oameni care mai dau doi bani pe arta si tot ce e frumos, ca nu se lasa toata lumea vinduta si cumparata, ca se mai face cite ceva si din si cu suflet.

In spiritul acesta – hai Romania!

(Sursa foto)

Reclame

Don't be shy, leave a reply :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: